tisdag 1 juni 2010

En lugn natt!

Här har ni tjejen som gärna visar upp sin knapp för beskådning. Runt knappen sitter tre små plattor som gör att magsäcken växer ihop med bukhinnan som i sin tur gör att knappen sitter på plats. Dessa tre kommer att falla bort av sig självt (ibland måste man hjälpa till att klippa bort dem ) om cirka två veckor. Natten har varit bra och igår kväll fick hon mat genom knappen för första gången. Liten mängd under lång tid....men det gick bra.

I natt vaknade hon vid 03.00 och då kopplade vi på mer mat som fick gå under tre timmar och det gick också bra. Jag sov tydligen som en stock under tiden, för sjuksköterskan hade varit inne och tittat till henne flera gånger men jag hade inte märkt något....jag som annars vaknar om du så skulle släppa en bomullstuss (bra alternativ, va???) på golvet. Så antagligen var jag helt slut och kände att jag kunde slappna av ordenligt...åh, så skönt.

Idag har jag gett henne några matskedar päronpuré och hon gapade och svalde jättebra.
Nu vilar hon lite och Fredrik har åkt och jobbat.....han kan verkligen inte vara här inne och "bara vara" och inse att han hjälper mig med allt nytt kring Svea. Det kryper i kroppen på honom, säger han, så då kan jag inte göra så mycket åt saken.....men vem kryper det inte i kroppen på????
Jag tycker inte det är världsroligt att vara här jag heller även om alla är underbara och gulliga. Men är dock så oändligt tacksam för all hjälp vi hela tiden får samt att Svea verkar må bra.
Vi hörs!

3 kommentarer:

Anonym sa...

SÅÅ skönt att det är gjort och att det verkar gå så bra med en gång! Slappna nu av och njut av livet!
Kram

Mia sa...

Oj,vilka dagarna ni haft!!! Lilla gumman,vad hon får stå ut med...Men hon ser ju pigg och glad ut på bilderna.Kan tänka mej att det blir jobbigt med all väntan. Men nu känns det väl ännu lite bättre,nu när den är på plats. Sköt om Er nu. Massor av kramar från Mia

Anonym sa...

Vilken härlig bild, vad fint det ser ut runt peggen! Och så gott att ni kan mata både i nya infarten och i munnen utan slang som sitter o stör sötisen!
Kram till er där i den trista miljön Hoppas de snart släpper hem er!
Sara