lördag 12 juni 2010

"Skitsnack".....

.......tänk att man kan bli så berörd utav någons avföring (som mamma så fint säger;)
Sen i söndags har jag varit nervös och orolig över att Svea har haft otroliga diarréer och helt plötsligt stoppades det upp och hon hade inte bajsat sen i går runt klockan 15.
Och då börjar jag genast tänka.....jaha, nu har hon blivit förstoppad....jävla skit.
Men NU, så kom det! Ganska normalt bajs och aldrig har jag väl blivit gladare för lite skit;)

Svea var verkligen en JÄTTEbebis när hon föddes och jag tycker nog att hon bara blir sötare och sötare.....bilden ovanför kan verkligen bli något att förstora och använda när hon tar studenten...ha, ha!
Idag är det en MYCKET blåsig dag och jag och Svante har varit ute i MON och handlat tomater, gurka och världens godaste getost från KROGERSBO.
Nu är det snart dags för vår kanin att få ungar. Jag hade över henne i en egen bur i går, hon går ju annars i hop med hönsen. Tänkte att hon kunde föda där, så att man ser om det blir några och sen öppnar jag den buren och så får hon gå fritt igen.
Spännande värre!
Idag ska jag försöka att ta mig upp i skogen och titta om "mitt" älghuvud ligger kvar på myrstacken där Fredrik la det för 4:a veckor sen. Det blev ju aldrig att jag tog hand om det i höstas (tyvärr) för jag var något trött och hade världens största mage. Sen föddes ju Svea och inget blev sig likt och huvudet glömdes bort....tills det blev töväder ute.....ingen trevlig lukt!
Vet inte alls hur länge myrorna behöver på sig men något borde ju ha hänt om inte räven varit framme och dragit iväg det.



Nu börjar huvudvärkstabletten att hjälpa, har haft ont i huvudet och känt mig allmänt slö, tror att det fortfarande är pollen som spökar.
Ska passa på att gå ut till hönsen, fick bara tre kycklingar....dåligt! Tyvärr vill alla hönor ruva nu men tyvärr inte på den platsen jag hela tiden hänvisar till, utanför hönshuset och inte i värpredena där de ligger och är tjuriga som faan. Skriker och biter så fort man kommer i närheten och har man inte handskar på sig biter de så det går hål på fingrarna....AS!
I växthuset växer det så det knakar, tog in fler räddisor och roccula igår, åh, så gott med "egenodlat".
See you!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina bilder idag - och igår med ett tydligt färgtema. Bilden där Svea "är i hatten" tycker jag extra mkt om!

//Sara E

Sofie sa...

Härligt med finfint bajs! ;) Äntligen. Kram!