tisdag 15 juni 2010

En vanlig ganska trevlig Tisdag.

Som jag har längtat efter det här vardagslunket och ÄNTLIGEN känner jag lite att jag får ta del av den. Fredrik har gått upp 04 två dagar i rad och då har vi kopplat på ersättningen till Svea redan då. Så skönt, man kan sova under tiden och sen är det färdigmatat vid 06 och sen kan man sova vidare en stund till om det går (och det har det gjort dessa två dagar), till klockan 08,30....NICE!
Sen har vi ätit frukost i lugn och ro och Svea har också ätit gröt med puré och en tesked mjölkfritt margarin, och hon har ätit med GOD aptit!!!!!! Snacka om att jag har varit överlycklig!

Det växer för fullt i växthuset!

Gissa vad som har hänt hos kaninen inatt???? Jo, då ÅTTA små (fula, nakna) kaninungar har det blivit. Hon har bäddat så fint med sitt egena kaninhår (så gör kaniner) och fött dem inne i det LILLA kaninhuset. Hoppas nu att hon kan ta hand om dem alla. Vi har ju även tre små söta kycklingar, två gula och en svart.


Dagen har gått i djurens tecken! Elis blev överlycklig när jag hittade en groda/padda i rabatten utanför huset när jag rensade ogräs. Edgar och han sprang genast ut och tog hand om den, de döpte den till Stumpen. Snart nog hittade de ytterligare en (dubbelt så stor) som de döpte till BajjaMajja. Gulliga namn, va?

Som sagt; härligt med vardag och att Svea äter rätt duktigt nu. Visst jag har inte kört några "matpureér" men jag tycker att det inte spelar någon roll i detta fall att hon får lite sötare mat. Dels behöver hon alla kalorier hon kan få och jag tror att bara hon kommer igång och förstår det här med hunger=mat (vilket hon börjar göra) så kommer det andra av sig själv senare. Just nu är jag i alla fall imponerad över vad hon (läs: JAG) presterar på hennes matfront.
Nu ska jag krypa ner i sängen och se om jag äntligen kan läsa ut min deckare som jag har hållt på med i några veckor nu, det blir bara att läsa då och då, men nu är det inte mycket kvar.
Go´Natt!



5 kommentarer:

Anonym sa...

Så härligt det låter!!!
Kram Nettan

Sofie sa...

Kul läsning Karolin!! Äntligen går det åt rätt håll med Sveas mat, förstår att du är glad :) Tänka sig, snart kanske vi kan få till en träff ;) Nu är klockan alldeles för mycket och jag måste krypa ner innan de små liven vaknar igen.. Varför hamnar man alltid vid denna dator?!!!
Kram på dej! /Sofie

Mia sa...

Härligt !!!!
Vad härligt det låter att ni "haft en helt vanlig (men bra) dag! Som det bör vara... Men i ert fall har det ju varit "lite si och så" med det!
Ja,den var inte så söt...till skillnad mot kycklingen.men vi vill gärna titta.
Skönt att höra att hon börjar äta bättre för var dag.Härligt!!!
Kram vännen

thomasmalin sa...

Gud vad skönt för er!!!

Anonym sa...

Å vilken härlig läsning idag! Men, du får nog ta fler bilder på kaninerna - för det där var inte nåt vidare...

Sara E