tisdag 8 juni 2010

Ny dag i Västervik.

Fredrik skämtade lite när vi åkte in hit igen i söndags, att vi kanske borde köpa ett hus i Västervik så att vi har nära till sjukhuset. Kanske vore en idé? Men jag vill inte bo i en stad utan jag vill bo på landet där jag har närheten till naturen som jag så mycket älskar. Svea vill ha tag i kameran!

Nu har jag matat Svea med 2 msk puré och 120 ml ersättning, det tog "bara" TVÅ timmar!!!!!!!!!!!! Men det gäller ju verkligen att inte gå ut för hårt nu när magen varit tom och hon har varit dålig. Slutmålet är naturligtvis att hon ska slippa knappen så småningom men i den här snigelfarten får vi ändå vara glada om vi kan höja mängden ersättning samt korta ner mattiden. Är dock otroligt glad över att slippa sonden och tejpen!

Har inte hört något om när vi får åka hem men just nu känns det som det viktigaste är att vi kommer i gång ordentligt med allt....jag vägrar åka in hit igen!
Svea har som ni kanske förstår gått ner i vikt de här dagarna och nu väger hon "bara" runt 7 kg, hon var ju uppe och vände på 7300 förra veckan......
Så jag känner att nu måste det vända och hon går upp i vikt innan jag kan må bra igen.
Hon får dock så mycket beröm för att hon är så söt, rund och go och "så med" när det gäller allt som händer runt henne.
Nu har jag ätit lunch, falukorv och potatismos, det är tydligen något de kör med här ofta, för jag har fått det TRE gånger sen vi kom hit för att matträna för 2 veckor sen.
Jag skulle också behöva matträna....jag begriper inte varför jag inte tillhör den skaran som går ner i vikt när man mår dåligt. Inte för jag går upp i vikt men den ligger så stilla på samma vikt HELA tiden. Jag vill så gärna komma i gång med träning och få må bra i kroppen och slippa ha ont i knäna när jag går i trappor.............
I morgon är det skolavslutning och jag hoppas att det blir en fin kväll för alla barn. Brukar ju säga några ord i kyrkan och tacka personalen får se om det blir så även i morgon.....känner mig
så tom i huvudet och har svårt att komma på vad jag ska säga....måste grubbla på det....
Min status just nu: BLÄ, vill inte längre, ensam....................


1 kommentar:

Christel sa...

Jag har svårt att komma ifrån tyvärr, skulle annars gärna komma och luncha hos dig. Finns det ingen annan bloggläsare som kan komma och hälsa på en stund?!?

Kram C