onsdag 16 juni 2010

Varm solig dag.

Ja, idag har det verkligen varit sommarvarmt och det är ju extra skönt i och med att det faktiskt är sommar nu, tro det eller ej.
Vi gör inte många knop här hemma men när andan faller på går jag ut i trädgården och "drar" bort lite ogräs...har inte startat trimmern ännu och framför allt går det ju inte att trimma när jag har barnen "runt benen".
Fredrik och Svante åkte och hämtade hem skördaren, som varit enda bort i Söderö. De var hemma fem timmar senare och nu är SEMESTERN här med allt vad det innebär: service av sködare, kapa ved, hugga ved och pressa ensilage......och jag tänkte försöka ge mig på att måla huset också när jag får "lite tid över"....... Svea tuggar/suger på sin "bitpåse" som hon fick av logopeden, här med äpplebitar i.
Elis skulle härma allt vad Svea gjorde förut....




Har kommit på det att nu när inte Svea har sond längre kanske vi skulle ta och passa på och döpa henne. Måste försöka få tag i en präst......undrar om de har semester?


Nu har klockan sprungit iväg igen....barnen, inklusive Edgar har ätit kvällsmat, och nu sitter de i badet och tvättar av sig allt "skit" som de hade på sig efter vattenkrig, spring i gräset och kurra gömma.....välbehövligt kan jag lova.
Jag har i alla fall hunnit läsa ut min bok, så nu måste jag hitta en ny.... det blir alltid så tomt när boken man läser tar slut.

På lördag är det en stor dag....då ska vi på bröllop:-))))
Det blir för-varm- och efterrätt hade jag tänkt mig, hoppas på fint väder också.
Det ska bli så kul att se vad alla gäster har på sig för kläder, håruppsättningar och smycken och framför allt hur kommer bruden se ut......
.....undrar du vem det är som gifter sig????
Viktoria och Daniel heter de och är kronprinssespar here in Sweden;-))))
Kul ska det bli iaf.





3 kommentarer:

Niklas sa...

Vilken kul (det e´ de´ förvisso alltid att läsa din blogg men nu mycket mer!!!) läsning det var igår & idag!!!! Det går åt rätt håll & det gör mig såååååå glad!!!!!
Go´ Svea, go´ Svea....... ;o))
ha det gott i sommarvärmen!!
Kramelikram Pia

Mia sa...

Ja,just det,Svea är ju inte döpt än...Hörde att det skulle vara barndop i kyrkflygeln här på Fogelvik 4/6.Ni kanske ska ha ett frilufsdop ute på Björkö??!!!
Va mysiga barnen såg ut när de låg och gymnastiserade!
Semester ja-Ha!...Vi har ju alla olika förväntanden inför semestern...;-) !!
Go´natt kram

Anonym sa...

Älskar bilderna på Lins-Elis, särskillt sista bilden!

//Sara E