tisdag 29 juni 2010

Varm tisdag i Stjärneberg!

Ja, det har verkligen varit stekhett här idag, näe, jag klagar inte men det var lite jobbigt för de små. Svea har haft sina (och jag mina) vänner här på besök idag. Sofie.M och Malin.I har varit här med sina små godbitar. Vi satt på altanen hela tiden och det fläktade nästan inget, barnen låg nakna och det måste ha varit jätteskönt att slippa en varm blöja.
Tiden gick jättesnabbt när de var här och rätt var det var skulle de åka hem....jag som tyckte att de nyss kom.
Trevligt tyckte i alla fall jag att det var. Ni är så VÄLKOMNA tillbaka!

Nu ska vi snart krypa ner i sängen, i morgon ska vi in till stan med Svea, till en jourdoktor. Skinnet har börjat böja ut sig mer och mer runt knappen för varje dag som går. Det ser inte trevligt ut men de tyckte (vi ringde in) att vi skulle visa upp det för någon doktor och se om vi kan "stoppa" utväxten.

Sen blir det vägning på BVC och eventuellt ska jag träffa mamma i Viken och "luncha" i hop, NICE!

Tyvärr springer även Fredrik semester iväg...........och snart ska han i gång igen, mindre kul men jag njuter varje dag han är hemma.

Godnatt!....(klockan 21.30....)

2 kommentarer:

Mia sa...

Ja,vilken (härlig) värme!
Så skönt för de små att slippa varm blöja.Härligt att träffa lite vänner med andra små godingar!
Lycka till hos doktorn imorr´n.
Go´natt kram

Sofie sa...

Ja, tack för idan Karolin! :) Så härligt att vi äntligen kunde få till det. Mysigt att träffas en stund och bara vara. Jag tyckte oxå att tiden sprang iväg, men det är väl så när man är i trevligt sällskap?!

Hoppas det går bra hos farbror (eller tant?) doktorn imorrn, vi håller tummarna!

De sa på vädret ikväll att det var årets varmaste dag hittills. Jag håller med! :) Men er altan var perfelt för sådana dagar. Skönt för bebbarna att ligga nakna o lufta sig en smula. Molly avslutade dagen med ett svalkande "dopp" i handfatet innan läddgas. Det var uppskattat!

Nu ska även jag sova. Natti.
Kram!