söndag 13 juni 2010

Söndag igen....

Jaha, då är det söndag och lite ångest får man när jag vet att Fredrik ska iväg och jobba tidigt i morgonbitti. Det positiva är dock att han är cirka 300 kubikmeter i från SEMESTER som jag längtar!



Igår var vi på en alldeles förträfligt rolig 40-fest hos en granne i Fogelvik. Det var jättekul att "komma bort och umgås med trevliga människor.

Vi fick supergod mat också och Elis åt som han aldrig gjort förut, snacka om att han verkligen är som en boaorm.

Fredrik körde så jag kunde ta mig lite vin, kände mig faktiskt ganska "normal" och INTE ett dugg orolig, skönt! Vi hade med oss lite barnmat och tro det eller ej Svea fick i sig en HEL liten burk med mangopuré. Inte illa, hon tyckte nog det var roloigt att vara på fest hon med. Dagen idag har väl varit "sådär", Fredrik och Elis har inte mått bra. Elis har till och med spytt två gånger och har varit däckad hela dagen, stackarn.
Men Svea har mått bra och jag har väl känt i huvudet att jag drack några glas vin.....men som sagt trevligt var det!
"SnyggSvante" i egen hög person!



Den här bilden gillar jag. Två vänner har riktigt kul. Mera sån´t!


1 kommentar:

Niklas sa...

Vet du.....jag tycker att Svea har blivit så "redig" (stor...växt på sig) sen sonden försvann!!! Hon e´ ju ursöt!!!!!! :o))
En hel burk.....heja Svea!!!! :o)) :o)) :o))
Du ska se att det löser sig nu....sakta men säkert!!! Rom bygdes ju inte på en dag som det så fint heter! Men sant e´ de´!!
Ha det gott!!!!!
Kramar Pia