lördag 25 september 2010

Måste bara visa dessa....


Svea, hur söt är hon inte! Köpte en liten bebisdocka till henne idag och gud vad gullig hon är när man säger åt henne att pussa bebisen och hon gör det. Sen frågar jag om hon kan mysa med bebisen, då tar hon dockan och håller mot kinden/nacken.

Men hon älskar även sina (brorsornas gamla) traktorer och brummar ljudligt när hon leker med dem.
Helt otroligt att så små individer kan leka så bra.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Gullig,gulligare, gulligast.Kramar fr. mormor

Anonym sa...

Gullig,gulligare, gulligast.Kramar fr. mormor

Anonym sa...

Svea är lik Alvar! Idag hade vi Stina med sina två tjejer, Sofia Norberg med barn och sambo samt Arzi med Emine här på lunch. Morotssoppa och pannkakor. Sedan gick vi alla till parken och lekte och fikade på medhavd sockerkaka som Ulf bakat. På kvällen kom Anna L och mös med oss. Hon har åkt hem nu. Hon ska springa Lidingöloppet imorgon och vi ska dit och heja. elin kommer med också. Ska bli härligt att se Elin, har inte sett henne på mer än ett år. Det trista är att jag har feber och är dunderförkyld.
Kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Bra jobbat mamma! Du är duktig men känn nu ingen press på dig att skriva jämt:)Älskar dig, mamma!

Sofie! Jag hoppas att du snart blir frisk, fasen vad jobbigt det är att vara förkyld och helst när man har småbarn. Ni verkar ha haft en riktig mamma-barn dag (och en och annan pappa;)
Hälsa Elin från mig med. Kramar från syrran!

Mia sa...

Ja,hon är en riktigt härlig tjej! Och supergoa storebröder har hon oxå! Ja,snart springer våra töser runt här med varsin dockvagn...Mathilda gillar oxå traktorer,men de går ju oxå att ha i vagnen....! Kram och TACK för en härlig torsdag med dej och Mona!

Anonym sa...

Hej. Doris hälsar till Svea! Hon tycker att hon ska komma hit och leka.
Var förbi igår men då var ni tydligen och roade er...
Kram /Isabelle