onsdag 1 september 2010

Mic-Keybyte!

Både igår och idag har det varit jättefint och varmt väder, visserligen har det regnat lite men där i mellan har det som sagt varit kanonfint. Svea och jag har haft det mysigt och jag älskar att "bara" vara hemma med denna lilla goding!
Nästa vecka har vi fått en tid för byte av Sveas Mic-Key (knappen) man gör det som regel tre månader efter operation och därefter varannan månad (tror jag). Det är egentligen inget konstigt med ett byte och inget svårt heller, man kuffar ur (drar ut vattnet i ballongen) och drar sen ut knappen och sätter i en ny och kuffar i nytt vatten. Men eftersom det är första gången vi byter, så kan det vara bra och se hur vår "knappsköterska" Helene gör så vi lär oss rätt.
Man ska alltid ha med sig en extraknapp om man åker någonstans, i fall den av någon anledning skulle åka ut eller går sönder. Det otroliga är att "hålet" i magen sluter sig på bara en halvtimme, så tiden är knapp (...ha-ha-ha...) att få i en ny.
Idag har jag varit jätteduktig, både gått runt Härad med barnvagn och sen röjt i 1½ timme (svetten bara rann) och det känns så skönt i kroppen, lite lagom trött. Hoppas nu att jag kan fortsätta vara så duktig så att kilona försvinner från min feta kropp.
Nu blir det kvällste för min del, grabbarna ligger i sängen, Fredrik är i verkstaden och Svea har ätit puré och smör.
Var rädda om varandra!

3 kommentarer:

Mia sa...

Halloj! Härligt tjejen!!! Visst är det skönt att drypa av svett när man jobbat hårt! Vi mst anmäla oss till tisdagspasset va? Ja,tänk vad tiden går fort,det låter ju som Svea börjar gilla att äta "riktig" mat,och med smör...;-)
Tänk om man kunde det... Kramar. P.s var mannen mörbultad? D.s
Hm,ja vilka konstiga bett! Aloe Spec!!!

Anonym sa...

Hej Karolin!
SÅ kul att ses!! Härligt att se och höra att du mår så bra!! Hoppas kvällen på Mulestad var givande! Skönt att få komma iväg lite själv och sitta i lugn och ro, och så lite spänning på köpet, lite som ett "kinder-egg";)

Ska verkligen försöka att ta mig i kragen att att besöka era krokar, vet inte när jag åkte E22 norrut sist!! Kanske framåt novemberlov?

Stor kram från Linda
(Du har en duktig syster-dotter!!)

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Mia-Jag vill gärna gympa på tisdag. Måste man anmäla sig alltså? Ja, gud vad skönt det är när svetten lackar. Att köra röjsåg är grymt bra träningspass man rör hela kroppen plus att sågen väger en hel del. Jag har kört med Aloe Specen hela tiden på betten, det kanske är därför de inte har kliat föööör mycket. Kram på dig!

Linda! Så roligt att se dig, tyvärr kommer man då också på att man saknar dig! När jag känner att jag har kommit i fas med Svea så kommer jag till dig och hälsar på. Innan det kanske jag kan dra ihop till en tjejträff med de andra (du vet;). Näe, såg inte ett liv i Mulestad inte mange heller, därimot hade Jennifer sett sugga med 6 kultingar från "farmor och farfar".
Kramar till dig! Och du!!! Vad söta dina små flickor är!
Karolin