onsdag 29 september 2010

Onsdag.

Oj, vad veckorna skenar iväg. Tänker jag tillbaka i tiden på när jag var i tioårsåldern så tycker jag verkligen att det var en evighet sen. Men jag är helt övertygad om att när jag är 60 år (om jag blir så gammal) så kommer jag att tänka tillbaka på 30-års åldern som om det var igår. Visst går tiden bara fortare och fortare men varför är det så? Ett år när man var liten var ju nästan oändligt långt, nu tycker jag man inte gör annat än firar midsommar, äter kräftor, jakten börjar, advent, firar jul och nyår, sportlov, jakten slutar, påsklov och skolavslutning.

Inte tala om att vår lillskrutta snart fyller ETT år, galet men kul. Dock känner jag att vi gick miste om nästan ett halvår av bebistid i och med att den tiden hela tiden kantades utav oro, ångest och ovisshet om vad som var fel med Svea. Jag saknar att hon inte kunde amma mer än 10-14 dagar och allt gos det är med en liten bebis. Men jag lovar ER, idag tar jag igen det med råge för hon är en så go och klok liten 10½ månaders.

Jag är så glad över att vi äntligen skaffade oss en liten "trea" även om det har varit en jobbig tid. Tror nämligen att jag alltid hade saknat ett barn till annars. Kommer ihåg när jag stod med Elis i famnen, bara någon timme gammal och sa, han är ett mittenbarn:) Kände det så starkt redan då.

Häftig också att man kan få tre individer som, trots att de är lika varandra utseendemässigt, kan vara så olika personligheter. Och häftigast utav allt, att man kan älska alla tre så mycket. Var ju inte ens säker på att jag kunde älska ett barn (kommer ihåg att jag tänkte så när Svante låg i magen:) och nu har vi TRE sötnosar.

På tal om något annat, så var jag på gympan i Loftahammar i måndags och det var så in i bängens roligt. Vilket konditionspass, ska försöka åka på måndag igen. Igår var jag i Väster igen och den är också bra men inget för kondisen men dock för musklerna. Idag har jag träningsvärk i både mage och vader och jag tror bestämt att det finns lite muskler någonstans där under allt fett. För inte kan man ha träningsvärk i fett???!!! Idag har jag gett mig själv träningsförbud (vilodag) men när Svea vaknar kanske vi går en liiiiten sväng med vagnen. Skulle ju inte gå något igår tänkte jag men det blev ändå tre kilometer, kunde inte låta bli:) Men går jag idag så ska jag gå sakta, jag lovar!!!

7 kommentarer:

thomasmalin sa...

Härligt med träningevärk. Jag har också ont typ överallt. Jet såg ut som en 80 åring i morse när hon klev ur sängen :)

Anonym sa...

I DAG HAR PAPPA O JAG VARIT 0 KÖPT ETT GÅBAND?? SÅ NU SKA DET BLI ANDRA BULLAR AV. KRAM M.

Anonym sa...

Hm... det blev ju en ganska rask promenad, i alla fall! (För mina gamla o korta ben i alla fall!) Kram Nettan

Christel sa...

"Kommer jag att kunna älska barnet lika mycket som Akela?" ;)

Sofie sa...

Härligt med träningsvärk!! Det är "skönt-ont" ;)

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Malin-Det måste varit den där bollen som var så effektiv. Hälsa åttiåringen;)

Mamma-Härligt! Hoppas ni kommer igång båda två ORDENTLIGT nu.

Nettan-Ja, det blev ju en skaplig promenad trots allt, härligt!

Christel-Ja guuuud, det sa jag visst. Ha, ha, ha. För er som inte vet det så var Akela min jaktlabrador som jag hade då.

Sofie- Träningsvärk är som massage, både skönt och gör jävligt ont.

Kram till er alla. Karolin

Anonym sa...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your linaellerkarro-detrjag.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com