söndag 10 mars 2013

Jag kan bli farlig.....

.....om den där "jävulsmaskinen" ska fortsätta att väcka oss varje morgon, risken finns att jag blir kriminell....
 
Behöver jag säga att mitt morgonhumör inte var att leka med när jag väcktes.
Är så jäkla less på "saker och ting" och jag känner mig FULAST och TRÅKIGAST i hela världen, tjockast kan jag inte skriva längre men åhhhhhh, vad jag vill mer neråt i vikt. Med dagens träning vid 16.15 så har jag tränat fem gånger och gått tre långa promenader och en lite kortare, så det är jag JÄTTENÖJD med.
Fortfarande är träningen superkul och jag LÄNGTAR till "mina" pass på HB, jag gillar "stämningen" på Hälsobruket, alla är så glada och trevliga.
 

 Pappas tös :)

 Kan man bli annat än glad när man är med den här lilla gobiten!
Igår kväll bjöd vi farfar på middag, maten avnjöt vi framför melodifestivalen. La mig ganska sent så det kan ju också bidra till mitt sura uppvaknande.......
Ja, ja ny vecka i morgon, som inleds med TVÅ studiedagar för grabbarna....

Näe, nu får jag sluta skriva för annars kommer jag skriva massa dumma saker som jag är IRRITERAD på och det vill jag förskona ER ifrån......MEN bara en fråga, är jag så tråkig att umgås med?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är INTE tråkig. Vad var det jag skrev när Göran hade fredagsfrågan. Rolig rak o världens biceps. Eller nåt sånt.Jag tror att alla har såna dagar det är bara att genomlida o tänka på det som verkligen betyder nåt i livet. O rätt som det är har man glömt bort att allt känns skit.Inte så konstigt förresten att energin o humöret blir sämre när man började känna det spritta av vårkänslor i kroppen o det blir full vargavinter igen Kram Annie

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Tack Annie! Vädret bidrog nog till mit usla humör igår ;)Som sagt ibland känns saker tråkigt men rätt var det är, är man på "rätta" sidan igen. Tack för fina komplimanger, det värmer i hjärtat, kram K.