söndag 24 mars 2013

Söndag.

Igår var vi på inflyttningsfest hos Lotta och Tobbe. De har "vågat" satsa och byggt ett nytt hus som de har flyttat in i för två veckor sedan. Huset är jättefint och man blir så glad för deras skull. Vi hade en jättekul kväll med andra trevliga "grannar" och maten som det bjöds på var alldeles FÖR god för jag åt så jag höll på att spricka;) Tack för en toppenkväll!
 
 Min nya tröja....alla har ju en åsikt om vargen...lite kul just därför, jag tänker inte nämna var jag står i "vargfrågan" mer än att jag är bonde och bor på landet.....sen får ni fantisera själva.
 Våra plankor i fredags blev ljuvliga.....orkade dock "bara" äta halva min.


Jag å tösabiten.
Nu är jag hemkommen från ett "Me and I" party hos Mia....jag köpte lite kläder till mig själv och en klänning till Svea längtar tills de kommer hem, då ska jag visa ER.
Veckans motion blev "bara" tre pass på HB och en promenad....det bara blev så och i morgon ska vi ha mätning...det kommer INTE gå bra!
Kram!

1 kommentar:

Sara sa...

Ja man blir inte ett dugg avundsjuk på Lotta eller hur??
Nu jäklar ska jag ta tag i träningen, köpte inga kläder till mig själv hos Mia hoppas att jag kan köpa i höst istället och då en storlek mindre än vad jag kräver nu!
Kram