tisdag 12 mars 2013

Studiedagar.........

.....och det händer inte överdrivet mycket här. Är hemma och fikar efter ett "pass" i ladugården. Nu längtar jag tills snön försvinner så jag kan rota fram röjsågen och köra lite.

Igår var jag på en timmes easyline, på morgonen.....halvkul :(
 Är INTE imponerad av instruktörer som INTE säger vem de är om det är någon "ny" med, INTE visar hur "stationerna" mellan maskinerna är tänkta att vara, INTE peppar, INTE säger hur många sekunder det har gått, eller är kvar. Nu har jag tränat så många gånger att jag VET vad man ska göra MEN jag tycker ändå att man kan berätta (det finns alltid någon som inte vet) och framförallt titta på de som tränar så att de inte gör fel rörelser. Eftersom måndagsmornarna oftast innehåller ett gäng superduktiga pensionärer, så tycker jag att man som instruktör ska vara allert och gå runt och titta så allt går rätt till. Nåväl, jag blev lite svettig men tyckte det var förbannat tråkigt :((((

4 kommentarer:

Sara sa...

Fyy vad tråkigt när man inte blir peppad.
Jag är i en riktig formsvacka nu, har inte tränat på länge och har ingen lust alls, kan det bero på kyla och snö?! Och mina favoritpass onsdagsgympan och söndagsgympan i Gusum ser ut att få dröja när både jobb och Me and I party kommer ivägen. Och snart kan väl inte Jennie vara ledare hur ska det gå då för mig. Behöver egentligen träna nu då min rygg börjar kännas igen. Fyy vilket klagande meddelande det blev.
Men du är superduktig det hoppas jag du vet!!
Kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Åh, vad trist att du inte hinner på passen, jag förstår att du tappar sugen då. Jag kan rekommendera core/spinning på söndagarna (16.15) men jag kommer oxå missa det närdet är me&i-party hos mia. Jag lovar att du kommer igång igen bara det SLUTAR att snöa och vara kallt någon gång.
Pepp kommer här....och kramar!

Sara sa...

Tack så mycket för peppet. Jag jobbar på söndag kväll, men tänkte att jag kunde köra något pass på HB innan jag börjar men det core/spinning börjar 15 minuter eftar att jag börjar jobbar TYPISKT!! Ja ja min tid kommer väl när barne är vuxna... Lite frustrerad blir jag allt på detta.
Kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Lugn Sara! Det är inte lång tid kvar tills barnen kan vara hemma själva men jag förstår frustationen. Fredrik stöttar mig mycket att jag ska komma iväg, han märker ju att jag blir mycket gladare.....och snällare ;)
KRAM.