torsdag 7 mars 2013

Vilken strålande vecka!

Man kan ju verkligen INTE klaga på vädret den här veckan. Solsken varje dag samt plusgrader, fåglar som kvittrar och droppar från taken. Det är något visst när våren börjar visa sig lite.
 


Elis har varit hemma idag också, jag har varit i ladugården samt tränat (börjar bli tråkigt att läsa nu va?, samma upprepning hela tiden) Idag var det spinning/TRX och jag tyckte faktiskt att det var roligare idag med TRX:en. För ER som inte vet vad TRX är så kan jag förklara det som "band" som hänger ut från väggen. Man använder sin kropp som tyngder och "hänger" i banden i olika rörelser, som gör att man tränar olika delar på kroppen. Jag ska försöka ta med kameran och ta något kort på dem. Imorgon är det shapeup/spinning med "SuperSanna" och så är det ju fredag......Jiiiihoooo!
Min "galna" man jobbade till klockan 01.00 inatt (och hade klivit upp klockan 05.00) så jag hoppas han kommer hem skapligt idag, ladugården är färdig så dit behöver han inte åka:)
Nu ska jag ta och klä på Svea för att se om vi kan gå en promenad i solskenet, hämtade henne tidigt idag (14.00), ska se om jag kan rota fram kusin Kevins gamla vagn, (för Sveas vagn är i Liljestad,) och hoppas att den går att använda fortfarande :)
Tjineling!

Inga kommentarer: