söndag 3 mars 2013

Jakt inomhus :)

Söndag, kaffe och vasalopp (för mig). Svante och Svea sitter under täcket i soffan och tittar på jaktfilm (igen) och Elis med kompis är ute och leker att de spelar in jaktfilmer. "Miljöskadade" barn. Igår lånade vi tio olika jaktdvd av Connie, tror vi hann med tre, melodifestival vad är det?
 
Elis är så kunnig, kan så mycket om djur och natur. Han berättar för mig vad jägarna har för bössor, vad det är för vilt vi ser och vilken ammunition som används.
 
Rätt skönt att kunna sitta inne, när det blåser så det viner ute, regnar och är mörkt och ändå "vara med" på lite jakt ;)
 
 Svea lockar på Mufflon och Elis skjuter.


 Några kilo har försvunnit :)

 Igår gjorde vi något vi inte gjort på VÄLDIGT länge.....hela familjen for till Björkö. Fredrik och grabbarna har inte varit där sedan Karl-Eriks dop som var i september eller oktober.......vi åkte till "Maren" och grillade korv och sedan åkte vi till Christel och Magnus där vi drack gott kaffe och åt kladdkaka (jag hoppade över den :) Så härligt att vara på Björkö med ett glatt gäng släktingar.
Väl hemma stack F till ladugården och jag började med maten, baconinlindad fläskfilé och ris. Lyckades att undvika godis/chips både i fredags och lördags :)
 Pappa hämtade oss i Skorven.
 Här bor mor och far!
 Elis, Alvar och Svea leker på isen och stenarna.

 Min fining ser till att det blir bra grillglöd.
 Vem gömmer sig bakom stenen?

 Gott med grillad korv.
 Kära mor!
 <3 p="">
 Jaha, gissa vad Svea tittar på här........?
 .....kan det vara hjortarna?
 Visst är det lustigt, alltid när jag läser ATL så kollar jag platsannonserna......jag som ändå har världens bästa jobb:) Men det "sitter i" det där att kolla vilka jobb som finns. Spännande på något vis. Jag har svarat på två jobbannonser från ATL, ett var 1991 och det andra var 2008. Jag fick båda jobben.....ett var ett mindre bra jobb och ett gjorde att mitt liv är där det är idag.... (tack Christel, som tvingade mig att ringa till Göran -91). Nu har jag bott här i "Tryserum" i snart 22 år :)
Veckans träning då? Hur går det? Som synes går det kanon........he, he, he!
Jag ska träna i eftermiddag, så med det blir det fem pass på HB och så har jag varit ute och gått en gång, väldigt nöjd! I morgon är det vägning och BIA-mätning.....vad tror ni, blir det plus eller minus på vågen????? Återkommer!
Ha en fin söndag!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Lär ju bli ett mega minus på vågen! Gud vad smal du ser ut på bilderna. Du är så otroligt duktig som orkar hålla igång så mycket. Hoppas få se dig på innebandyn någon söndag. Kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Vi får se, lite minus borde det bli ;) Tack för att du tycker jag är duktig, jag tycker du är duktig som engagerar dig i allt och alla.
Kram!