torsdag 21 mars 2013

Vad säger man?

Jag hade ju inte tänkt lägga ner någon större energi på att rapportera vad vi har för väder (man kan ju liksom inte göra så mycket åt det...;) MEN idag har det inte varit kul, det var nämligen tredje dagen med blåst och mängder med snö. Trodde det var påsklov det skulle vara snart och inte jullov?????
 
Det är helt makalöst vad snö det kom idag. När jag pratade med Fredrik när jag var på väg hem från ladugården (han är någonstans runt Sörping och hugger) sa han att det var strålande sol.....trodde nästan han skämtade. Det är först nu vid 16-tiden som solen har kommit fram, det var på tiden.
 
Idag ägnade jag dryga två timmar åt att tvätta av vår press (skäms nästan att skriva det)....men det hann ju komma snö i höstas också när vi hade tänkt göra det. Jag blev dyngsur i och med att det blåste (snö)storm när jag gjorde det.....jag frös så jag skakade när jag åkte hem iklädd endast t-shirt och strumpbyxor, då allt jag hade på mig var vått och smutsigt....
Väl hemma gjorde jag mat, satte på båda tvättmaskinerna med mina skitiga kläder, tände pannan och duschade i skållhett vatten. På en av bilderna här under ser ni strumporna jag fick tag i......allt för att piffa upp mig lite i detta vinterväder som bara består av vita snöflingor....
 
 
Har redan påskpyntat lite...behöver göra det känner jag :)




Idag har det INTE blivit någon träning men i morgon ska jag försöka komma iväg på shapeup/spinning...det är ju fredag! GOTT!

Inga kommentarer: