torsdag 2 juni 2011

ELIS.

Elis är en rolig kille. Han brukar nästan alltid säga (omedvetna) roliga saker.
Nyss påpekade jag att han är väldigt LÅNGhårig och att jag har pratat med Boel att hon kan klippa honom. Jag sa: -Hon kan klippa dig precis som du vill!!! -Näe, svarade Elis....inte till LÄNGRE! (och då menar han till längre hår!) Okej! Jag ger mig, det kan hon ju faktiskt inte:))) Elis med en av Annes kor.
Åh, vad han tjöt och skrek, han skulle inte följa med till Ljungbo och kolla in mjölkningsroboten. -Det här kommer bli min sämsta dag någonsin skrek han. Nettan var med, så hon vet hur han var. När vi kom fram skulle han sitta kvar i bilen trots att andra kompisar var där men inte.....hur eller hur så kunde Nettan på något sätt locka ut honom ur bilen och vad händer då....jag kan knappt få hem honom. Det är ju sååå roligt med alla djur och
-Mamma, den här kossan tycker om mig, mm. Isabelle (som också var där) säger till mig, när vi ska åka hem och hon ska vara kvar en stund till, han kan åka med oss om han vill. Det hela slutar med att han kommer hem över en timme senare än mig.....DETTA som skulle bli hans TRÅKIGASTE dag någonsin!!!!

Inga kommentarer: