lördag 18 juni 2011

Hur kommer det sig?

Pricken över i:et.....Svea drar ut hushållspappersrullarna.........

Att jag har blivit hushållerska i mitt eget hem??? Jag har ägnat hela dagen åt att plocka, plocka och åter plocka, är så in i helvetes trött på det. Jag har plockat i och ur diskmaskinen 2 gånger, tvättat två tvättar (behöver nog tvätta hur mycket mer som helst, hela bilen är fylld med barnens kläder, som de haft i skolan plus två miljoner påsar med sunkiga gympakläder). Har rensat grabbarnas klädlådor och tagit bort alla kläder som de växt ur, sorterat vårt klädberg (som legat på vårt skitiga sovrumsgolv, säkert blivit dammiga och smutsiga men det ger jag blanka faan i) skulle behöva städa barnens leksakslådor som är fulla med saker de inte använder och dammsuga och torka golvet, det går inte gå på våra golv utan att få ett berg av smörja under fotsulorna. Lägg där till att man ska springa efter Svea som är precis överallt, sära på grabbar som sitter ihop för att de slåss och samtidigt laga mat.....japp, humöret är på topp;)

Sveas absoluta favoritsysselsättning just nu är att dra loss toapapper och lägga i toaletten, helst så långt ner med händerna som går, så att hon nuddar vattnet, fräscht så in i den.

Ja, jag klagar och det har jag rätt att göra idag!

Yeees, nu har hon lärt sig sätta på spisplattorna!!!!! Jag blir GALEN!

;))))))))

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahahaha.....va´ skönt (??!!) de´ va´ att läas att de´ e´ fler än jag som "agerar" hushållerska!!!!!!!!!! ;o)) ;o))

men va´ "hjälpsam" hon e´ lilla Sveisen"!! Fniss, fniss....

Ha de´ gott!!!!!!

Kramar Pia

Evelina... sa...

Vad du är flitig på att blogga Karolin!! Jag hade ju massor att läsa ikapp, får lite ångest över min egen blogg, men ja, jag lovar! Ska skriva i den nån gång i sommar ;) Och du, det är helt OK att bli galen på sin familj då och då. Det är bara ett tecken på hur mycket vi älskar dem - vi går ju inte o skäller på grannen för att de stökar ner ;) Tänkte på en sak i onsdags på skolavslutningen, det syns att du blivit smalare!! Verkligen kanonbra jobbat!!! Kramar, Evelina

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Pia!-När ska man få betalt för arbetet man lägger ner på hemmet?
Jag kan bidra med mitt namn i frågan KAROLIN-lön, ist för Rut avsdrag;)

Tack detsamma Evelina,det syns på dig också och du var så fin när jag mötte dig! Jag tycker det är jättekul och inspirerande att läsa din blogg även om vi kör två helt olika metoder att gå ner i vikt på!
Kram på er tjejer!

sara sa...

hahaha! känner igen mej! skönt att höra dej klaga över vardagsproblem :) äntligen!

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Sara-om du visste vad trött jag är på allt i bland! Men på något sätt så ser jag det positiva i att ha en unge som bara gör hyss och det har helt klart med att göra att hon varit "sjuk". Sen att alla i den här familjen (inte jag) lägger sina kläder precis ÖVERALLT, det kan göra mig tokig!
Kram!