tisdag 21 juni 2011

Hungrig som en varg!

Ni kanske undrar hur det går med viktminskningen?! Jag har ju inte varit och vägt mig sen sist, nu på torsdag blir det två veckor sen. Jag har inte lagt av men det lär dröja ett tag innan jag kan väga mig, kanske nästa måndag och absolut senast nästa fredag. Så synd att det inte är i G-by längre. Sist när jag la in mina siffror (vikt) på VV:s hemsida, varnade de lite för att det har gått lite för fort neråt, jag tror att det var mjälten som kunde "ta stryk" vid för snabb viktminskning. Jag känner dock att det har gått alldeles lagom snabbt men har varit lite yr i huvudet den senaste tiden så jag tar det liiite försiktigt, just nu. Var och kollade vågen nu (kvällsvikt och med tröja och joggingbyxor) 72,2 kg, så jag har nog gått ner lite sen förra veckan, trots allt. Jag var ute och gick/sprang igår men skulle behöva ge mig ut ikväll oxå, Fredrik kom just (19,29) så jag ska nog ge Svea mat och sen gå ut.

Svea och Elis byter blöjja.

Svea leker Star Wars. Jag var hos frissan igår och färgade slingor. Nettan hade hand om Svea och Elis medan jag fick sitta och bli fin. Det hade gått jättebra och Nettan är så snäll:)


Denna fina tavla har Mika målat. Visst är den fin?!!!

Näe, nu måste jag antingen gå ut och gå eller äta för annars blir det inte bra, det här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du var verkligen jättesnygg idag på Björkö! Ville bara säga det. Hoppas ni får en fin midsommar! Kram Sofie

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Sofie! Tack vad gulliga ni är (Ulf och Anna sa ju oxå så fina kommentarer) jag fattar inte vad ni grundar detta på men blir sååååå glad i hjärtat, det behövs just nu!
Kram!