fredag 17 juni 2011

Någon som vill ha....

....en folkkär tupp? Han är snäll, gillar både katt, hund och kanin (favoriten just nu!) Just nu bor han nattetid på vår altan och där vill jag egentligen inte ha honom då han skiter 3-5 gånger per natt. Anledningen att han går "fri" är att plötsligt en dag rök han och ungtuppen ihop och slogs som satan, blod överallt och tyvärr så gick den andre som "segrare ur striden" (tycker bättre om denne). Hör av dig snarast om du är intresserad, du får honom gratis! Igår var vi på en mycket fin och trevlig studentskiva i Härad, hos Muraren Oliwer. Åt alldeles för mycket av den goda maten men det var det värt, helt klart! Grattis Öjje, till din student!!!!

Jag och Oliwer!

"Våra" tjurar, smaskar i sig av årets vallskörd. Vägde en bal här om dagen och den vägde 1400 kg! Något tung och hård (tycker jag men inte Fredrik) men jädrans vilket kanonfoder det blev och som synes verkar "grabbarna" i ladugården gilla det också.

Vi gjorde ladugården efter skolavslutningen, därav denna klädsel;) Fredrik bytte iaf om!

Idag har det regnat ganska mycket och det behövs verkligen, det är så torrt i markerna och på gärdena att det börjar att brännas upp. Ska det fortsätta vara grönt ute och vi ska få någon återväxt, krävs det regn! Och ska vi få några kantareller (jippi, snart är vi där igen (om man törs plocka med tanke på dvärgbandmasken) så behövs det nog mer än dagens skvättar!

Näe, nu måste jag se vart Fredrik tog vägen, han skulle lägga Svea men jag misstänker att han somnade själv. Hade en tanke på att vi skulle se första Raskensfilmen ikväll.

Ha det fint!

Inga kommentarer: