lördag 4 juni 2011

Helt plötsligt.....

...går det inte att lägga in fler bilder, jag som tycker jag har mängder att visa ER, som läser och nästan ALLTID lämnar kommentarer. Ibland undrar jag varför jag skriver när jag nästan aldrig får något gensvar (ni som skriver kommentar då och då är GULD värda och det är därför jag fortsätter att uppdatera denna trista blogg. Skulle dock bli sååååååå glad om jag fick mera kommentarer och respons (nu menar jag inte ER (gulliga) som skriver då och då) utan av just DU som läser här varje dag och aldrig skriver någon kommentar (det går ju faktiskt att vara ANONYM!!!! Jag och Svea hade iaf en underbar dag på Björkö igår, sol och trevligt sällskap av mamma, "tjejerna" och kusiner till barnen. Bilder kanske kommer någon annan dag, om ni vill ? Rebecka följde med oss hem och det var så klart KUL! Vi åkte till VACKRA Fogelvik på kvällen, till våra kära vänner Isabelle och Daniel, en sak är säker, i deras sällskap har man aldrig tråkigt!!! Min utmobbade tupp har hittat en ny sovplats. På vår altan! Becka gör "tummen upp" för det! Jag och tuppen, som så "vackert" GAL utanför vårt sovrumsfönster 05,00 (inte kuckeli ku klockan är sju!!!) Svante, den coolingen, som tror att han är 18 år, hur förklarar man att så är inte fallet!! Svante, Elis och söta Becka! Elis och Becka! Svea nyper sin pappa i kinden, vilket inte är så skönt! Svea är inne i en period då hon nästan inte vill äta något!! (Hallå, än accepterar jag det och har INTE klappat ihop (hur är det möjligt?)
Men ser jag på hela hennes dag så äter hon skapligt, just för tillfället är det morgongröten som TVÄRvägras. På bilden ovan har hon dock ätit lite blodpudding och lingonsylt till frukost och verkar helnöjd över det! Värmen idag var svår för både en gammal katt och en skapligt pigg kanin. Vila ihop går bra
MEN att äta kaninungar (relativt stora) är inga problem tycker katten Sigge. Svea har fått en ny stor traktor (sådan far sådan dotter!!!!;) OBOY, är det som gäller just nu (JA, jag vet att det INTE är bra för tänderna men har man haft en dotter som inte vill suga på flaskan något förrut, så kanske jag är GLAD när hon vill dricka oboy på flaska). Nu säger hon också till när hon vill ha det -Boj, boj! låter det då! Under vår "korkek", den står kvar som tur är! Fredrik jobbar just nu MER än någonsin och jag vet inte vart det här ska sluta.........med magkatarr och näsblod............(som det brukar NÄR det är mycket!) Elis på Sveas traktor! Och så lite skalbaggsSEX mitt på eftermiddagen, mitt framför ögonen på oss! Fast det kan gå illa för hannen om han inte hoppar av i tid ha, ha, ha! Honan drog iväg och hannen satt kvar, vare sig han ville eller ej! På måndag är det nationaldagen den 6/6 och det innebär exakt 24 (!!!!!!!) ÅR sen denna bild är tagen, i en automat i Göteborg, bara några timmar innan vi var på U2 på Eriksbergsvarvet ute på Hissingen. Världens bästa band och världens bästa konsert. Har en "piratkopia LP" därifrån och jäklar vad UNDERBART det är att lyssna på den! Så många goa minnen! Jag, Svante och Elis hälsar på hos Sofie i Sthlm. Härlig tid det med! Nu är de "stora" och vi bråkar varje dag (och blir sams lika ofta!) men söta är de i alla fall! Nu kollar jag på klockan och ser vad lång tid det tar med att skriva, redigera och godkänna vad jag har skrivit och eftersom det verkar som det inte är så många som läser här, ska jag nog lösenordskydda min blogg. Ska kolla upp vad som gäller och hur man går till väga. Vad tycker NI? HEJ DÅ!

11 kommentarer:

Therese sa...

Hallå!
vilka härliga bilder, oj så lika Elis o Svea är!!
Är ofta inne och läser din blogg men är väldigt dålig på att lämna kommentar, ska bättra mig!

Björköborna sa...

Varför ska du lösenordsskydda den? Då får du ju färre som läser och kanske inte fler som kommenterar. Visserligen har du koll på vilka som läser men till vilken nytta liksom? Fortsätt som vanligt, du ser ju på din räknare att du iaf har många besök :)

Kram C

Anonym sa...

Hej!Är ofta inne o hälsar på här,men är dålig på att kommentera,ska bli bättring,är så roligt att följa er o er vardag o att fått följa Sveas utveckling,det är många gånger man lidit med er,så kämpigt ni har haft det.Hoppas att jag får fortsätta följa er...

Anonym sa...

Jag älskar dina bilder på din blogg!
Så roligt att du blandar gamla med nya!
Kram Rebecka

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Therese-Det är roligt att du läser min blogg. Du har ju skrivit här förrut och det är kul tycker jag. Oftare än så behöver man inte skriva om man inte gärna vill förstås;)

Christel- Du har rätt, det kanske blir färre kommentarer om man lösenordsskyddar men jag vill ju veta vilka det är som läser. Eller va faan, jag vet inte vad jag vill, bara så trött att skriva och skriva och ingen som verkar tycka det är kul. Jag skulle lämna en kommentar på din blogg men det gick inte (förra veckan när ni varit hos P och A)Kram!

Anonym-Vad glad jag blir att du tycker om bloggen, jag kör väl på som nu, tror jag. Tack för att du har varit ett stöd under Sveas jobbiga tid! Läs gärna vidare.

Becka- Har mängder med bra sen du var här ska lägga in fler ikväll (om det går). Kram till ER alla!

Anonym sa...

.....jag gillar att läsa din blogg & den är INTE tråkig alls!!!!!!!!!!!!!! Ser det som ett litet fönster in i din värld & vardag & får se hur en gammal (??!) barndomsvän har det!!! & jag tycker det är kul....annars så skulle jag ju inte läsa eller kommentera ju!! :o))

Ha de´ gott Karolin....fortsätt blogga om du vill/kan/orkar & njut av den go´a försommaren!!!
Kramar Pia

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Pia! Jag har ju sagt det förrut, du är den flitigaste kommentarskrivaren jag har och all heder åt dig!
Kramar i mängder från mig!

Anonym sa...

Inget lösenord! Det är bara jobbigt. Jag tycker det är kul att läsa vad ni gör men orkar inte alltid skriva något. Om jag hade något av intresse att skriva så skulle jag ha en egen blogg;-) kram Syster Sofie

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Sofie... det blir nog inget lösenord, jag ser ju bloggen som en dagbok så då får jag väl helt enklet "ta" att jag sällan får några kommntarer. Och därimot ALLA rosor som finns till Dig och de andra som orkar bry sig om denna blogg!;) KRAMAR!

sara sa...

urk va jobbigt de är med matrvägran! folke vägrar bli matad och ibland ätra överhuvutaget nu...han har dessutom gått ner i vikt igen... önskar att jag skulle bry mkig mindre men de är svårt...några tips på hur jag ska tänka? kram på er

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Sara! Jag försöker att inte tänka så mycket när jag ger Svea mat och hon inte vill ha. Vänder hon bort huvudet om och om igen så brukar jag ta bort maten, slänga den så jag slipper sitta och titta på all orörd mat. Jag VETatt det är svårt att inte må dåligt men jag tänker nu för tiden att är hon bara pigg och leker så är det ingen fara. Tråkigt attFolke går ner i vikt men jag tror INTE du behöver vara orolig. Han rör väl massor på sig och hur lätt är det i så fall att "lägga på sig". Ett tips kan dock vara att ha i smör eller olja i allt han äter. I Sveas gröt brukar jag ha i säkert 2-3 tsk smör. Jag tänker även ofta på vad min storasyrra sa -Feta kan de bli ändå, när de är stora, så var glad att hon är liten och nätt;) Så slutsatsen blir: Verkar han glad och pigg så haka INTE upp dig på att han inte äter, det går i perioder. Se till att han har tillgång till vatten och släng i lite extra smör i maten. Kram och Ring om det är något annat du undrar över. Du är en BRA MAMMA Sara!KRAM! Karolin