fredag 22 januari 2010

Fredag.

BVC sa de att man ska lägga barnet på mage ibland för att träna barnet att hålla uppe huvudet. Svea har varit stark i huvudet enda sen hon föddes och har inga problem med det. Så här duktig var hon iaf när jag provade magläge förrut.
Som ni ser fick vi ner sonden igår också, det var jag som petade ner den medans Fredrik höll huvudet. Jag hade också fått i henne 2x50 ml på flaska på em så det är jag nöjd med.
Svante och Elis drack ProViva och åt äggmackor till kvällsmat och då blev de så här fina runt munnen.

Visar även en bild på min middag i går. Lasagne och massor av goda grönsaker. Kände mig väldigt yr i huvudet och konstig på eftermiddagen men insåg då att det inte var många kalorier i det jag hade fått i mig under dagen så jag var tvungen att äta mer. Jag måste ju faktiskt tänka på att jag pumpar bröstmjölk också och att det då är viktigt att jag inte äter FÖR lite, så att mjölken sinar.
Har inte bestämt mig ännu hur länge jag ska hålla på att pumpa ut mjölk till Svea, alla blir så imponerade att jag fortfarande håller på men än så länge ser jag det inte som några problem att pumpa. Det är ju trots allt det bästa hon kan få, så då är det självklart tycker jag att ge henne det som är bäst för henne.

Nu hoppas jag att Fredrik kommer hem snart så att jag kan sticka ut och gå medans det fortfarande är lite ljust.
Imorgon kanske Mia kommer hit och masserar mig.....ska bli så skönt.
Ha en fin helg!


3 kommentarer:

Niklas sa...

Fast din middagstallrik ser riktigt smarrig ut!!!!!! :o)
Jisses vilken stark nacke hon har!! & hon ser så mycket "äldre" ut än va´ hon e´!! Lilla gumsan.....hon e´ verkligen en liten pudding!!!!! :o)
Ha en riktigt skön helg!!!!
Kramar PIA

Mia sa...

Ja,man kan ju undra vart hon är på väg...! ja riktigt stark. Såg ju igår hur hon "lyfte upp sig " när hon satt i baby-sittern.
Läcker middag! Du är verkligen duktig-så´n (avundsvärd) karaktär-hoppas den smittar....
Era barn är så fina,och Oliwer var så glad efter lekstunden (och jag efter pratstunden).Ja,vi ses! Kram Mia

sara sa...

vilken söt body svea hade! jag brukar sätt apå Folke rosa kläder när ingen ser :P testa att "Flyga flygplan" med henne det tycker Folke är jätte kul:) vi håller under magen och bröstet...