fredag 15 januari 2010

Kärlek!

Detta är riktig och sann KÄRLEK ni ser på bilden här. Både från mig till våra barn och även mellan barnen. Visst ryker Svante och Elis ihop ibland men de är ändå bästa vänner och har alltid varit det. Svea har blivit en liten guldkant i tillvaron för dem båda två och det är en fröjd att se dem alla tre ihop. Idag har grabbarna tagit sin andra spruta mot "svinis" i skolan. Fick kalla in styvmamman Nettan, för jag har fortfarande inte någon bil (även om Fredrik säger att det går bra att köra trots att växelspaken bara "hänger") och Fredrik har jobbat borta hela dagen, för att följa med grabbarna. Det hade gått jättebra, skönt! Fredrik har fortfarande inte kommit hem fast att han frågade mig när jag tyckte han skulle vara hemma och jag sa 17.00 för då kunde han ge Svea det målet. Klockan är "bara" 18.02 nu och jag ser inte skymten av honom. Gav Svea själv, hon fick i sig 25 ml på flaska och resten i sonden, tyvärr spydde hon som en kalv sen så det mesta kom nog upp:-(((


Förrut gick vi en promenad ner mot Fogelvik och idag hade jag kameran med mig. Tyvärr blir det aldrig lika vackert på bild som det är i verkligheten (kanske beror på kameran???) men så här såg det ut iaf.

Idag har varit en bra dag och det är nästan så jag inte törs skriva det för då blir det väl "bakslag", (pessimist, javisst!) men jag har verkligen njutit av att "bara" få vara hemma och gosa med vår yngsta sötnos.



Nu ska jag laga mat, har tagit upp innanlår från nöt som kommer från PIIIIP. Har skurit upp det i fina bitar, lagt det på en skärbräda och marinerat med färsk vitlök, salt, grillkrydda, peppar och honung. Det brukar bli jättegott när det få ligga och "gotta till sig" i ett par timmar innan stekning. Till det blir det sallad och hasselbakspotatis.
Nu kom älsklingen hem 18.13 och han har huggit 153 m3 fub på sex timmar, så han är glad som en lärka här. Kvistknivarna som han förstärkte och byggde om, funkar tydligen toppen.
Tänk vad olika saker han och jag blir glada åt..........;-)
Ska nog ta mig ett halvt glas rött bara för att!
Kram på ER och ha en fin fredagskväll och en skön helg!


2 kommentarer:

Mia sa...

Ja,visst är det härligt med syskon-kärlek! Vet du,jag tänkte att jag skulle haft kameran idag när jag åkte hemåt och såg "ut över ängarna mot Björnvarp (fr Stj-berg).Det var gudomligt vackert. Förstår vad du menar med att det inte går att få samma bild med en kamera.Hmm,var det ett ufo med på bilden oxå???Den svarta fläcken!
Vad duktig du är! se varje tur som en seger! Och att du kan hålla dej från det söta-du är värd ett glas...kram till Er alla!

sara d sa...

Det beror nog inte på kameran...utan det kan nog aldrig bli lika bra på kort , det beror på hur ljuset slår liksom. Kan bli bättre om man skippar blixten ;) Kram sara