måndag 25 januari 2010

Spadag med Mia!

I lördags kom Mia hit och gjorde en helkroppspeeling och massage. Hon använde som vanligt "bara" produkter från RosenSerien (läs mer på www.rosenserien.se) och dessa produkter är helt otroliga. För ett år sen var min hy jättetråkig (om nu hudar kan vara just jättetråkiga???;-) och jag hade precis blivit gravid och tänkte som så att jag måste verkligen unna mig något extra. Pratade med Mia som kom hit och "demade" och jag köpte på mig ganska många produkter från RS. Kan säga det att jag har inte ångrat mig en sekund, min hy blev verkligen MYCKET bättre och mina pormaskar och (tonårs???)finnar försvann. Vet inte hur mycket reklam man får göra på en blogg men JAG REKOMMENDERAR VERKLIGEN ROSENSERIEN!!! Att de sen inte är några farliga ämnen i (läs på hemsidan) gör inte saken sämre.
Mia är superduktig på att knåda och massera och jag njöt av varje sekund, att vi sen alltid har något att prata om gör ju inte saken sämre. Förhoppningsvis kommer hon att starta upp behandlingar nere på RS i vår så då är det bara att ringa och beställa tid om du vill ha eller behöver en skön "genomgång" av kroppen.
Tack snälla Mia för massagen jag känner mig fortfarande härligt skön i kroppen!

Svea, som är en mycket snäll bebis, fick ligga på golvet och titta på medans mamma "knådades".
Det kanske var då hon fick lite feber för det är ganska dragit på golvet Hon hade 38,4 senare på kvällen och genast blir jag orolig. Pricken över i:et var att hon sedan spydde upp sonden igen...., UNGE!!! (fram med kameran.....!).
Ringde in till "barn" och hörde efter lite om vi skulle passa på att byta sond och det tyckte sköterskan vi pratade med att vi skulle. Pratade även lite om feber samt att jag jämt är orolig för barnen...känner att det i bland hindrar mig från att njuta av att "bara" vara mamma. Jag frågade om jag fortfarande har tillgång till kuratorn och det hade jag så hon ska ringa mig så jag får "prata av" mig lite. Behöver göra det i bland känner jag, är så kluven, i emellanåt känns allt härligt och bra men det räcker med att Svea inte beter sig som vanligt och jag ramlar ner ett "pinnhål". Sköterskan sa iofs att det var helt normalt att känna som jag gör i och med att vi har varit med om ganska mycket vad det gäller Svea. Men hur eller hur så får jag prata med kuratorn och säga till henne hur jag känner.


I går hann jag även komma ut på en promenad, gick runt Härad igen. Det var jätteskönt och när jag kom hem gick jag till hönsen och kaninen. Städade i ordning lite hos dem. Hittade ett grönt ägg också, hoppas nu att de börjar värpa snart. Har köpt ägg några gånger och det känns så fel och inte smakar de lika gott heller:-)
Efter det tog jag bössan och stack ut och kollade om jag såg någon gris men det gjorde jag inte men väldigt mycket bök var det i skogen och på gärdet nere vid Soliden. Nästa gång det blir fullmåne är det nog läge att ge sig ut och spana mer ordentligt!!!!


Busfian Svea, Gertrud Karolin Wahlman utan tejp och sond.


Och man kan ju undra varför den här bilden hamnade på sidan.
Det gick bra att sätta sonden den här gången också, jag stack ner den och Fredrik höll hennes huvud (igen) men jäklar vad hon fäktades med sina små armar. Det gäller att vara snabb med sonden bak i svalget, för det är där det blir svårt om hon skriker för mycket. När man står och matar in den så känns det som om den är flera meter lång men egentligen är det "bara" 25 cm
som man har in (just nu, det ändras ju allt eftersom hon växer).

Idag känner jag mig lite förkyld och Svea verkar också lite slemmig i halsen.
Nu ska jag snart värma på mat åt henne och snart är grabbarna hemma, skönt!
Elis har ju "skolkat" både i torsdag och fredags, för han var "sjuk", sa han. Idag försökte han igen, åh, jag mår inte bra, jag har feber, pappa kan du ta tempen på mig. Synd om honom....han hade 36,5 i temp, ha, ha, ha. Efter fem minuter mådde han sååååååååååå illa men den gick jag inte på, så han fick minsann ge sig i väg till skolan idag och då blev han helt plötsligt jättepigg.
Hej svejs!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Svea är en riktigt liten linslus, hon är jätte fin! Jag har också en som vill skolka trots att hon bara går i förskoleklass, inte bra men jag förstår dem att bli väkt redan kl 6 för att hinna till skolan när man är 6 år är inte roligt. Hoppas du får en bra dag imorgon(tisdag) Kram Anny

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ja, det är tufft för de små liven att gå upp så tidigt. Elis går också "bara" i förskoleklass så det riktigt "hårda" skollivet har ju inte ens börjat...hur ska det bli. Ha en bra dag du med!
Kram K.

mia sa...

Hej vännen!
Ja det var en mysig dag. Härligt att höra att du blev nöjd!
Och tack för den fina reklamen oxå!
Hoppas ni mår bättre snart.
Var du ute inatt??? Månljust.
Kram kram

Lina sa...

Schysst kompis du har!!!
kram Lina