torsdag 14 januari 2010

Ryggont.

Har haft så jäkla ont i ryggen och nacken idag, fick det efter att jag hade matat Svea alla målen igår. Försökte med nappflaska tre gånger och för att distrahera henne får man gå runt med henne i famnen och sjunga och vagga. Det blev dock lite bättre sen Mia, som kom förbi på fika, hade masserat mig. Det var gudomligt skönt!

När Mia, min vän, hade åkt kom mamma och pappa hit. Pappa åkte till Viken och hämtade "örngott" på slakteriet och mamma och jag satt och pratade (som vanligt). Drack många koppar kaffe idag, men inget fikabröd (bra Karolin!!!).
När far kom tillbaka åt vi mat "pytt i panna" med ägg och jag tog en normalportion.

em kom Fredrik och barnen hem och jag passade på att dra ut på en promenad. Det var så otroligt vackert ute, nästan overkligt fint. Gick ut mot Björnvarp men pga ryggontet, blev det "bara" tre km men det får jag verkligen vara nöjd med ändå. Var helt lyrisk när jag gick, stannade några gånger för att bara njuta och det var alldeles tyst och vindstilla. Tyvärr fick jag inte med mig kameran men kommer jag ut i morgon ska jag ta några vackra bilder och lägga ut här.

Nu ska jag gå och lägga barnen, ska själv försöka sova. Igår gick fredrik och la barnen och jag tog 23-passet för att han skulle få sova lite sammanhängande tid så nu ikväll är det min tur.
God natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har verkligen UNDERBARA vänner! Du är super stark som klarar av att hålla dig borta från allt söt och att du kommer ut på promenader nästan varje dag. Kram kram Lycka till :) Anny

Anonym sa...

Anny-Jag räknar in dig också som underbar vän, det har jag alltid gjort!
Kram K.